Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Camera Raw Sharpening  (Read 2482 times)
Wolfman
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 175


« on: August 26, 2007, 12:50:48 PM »
ReplyReply

I use sharpening in the detail section of Camera Raw 4.1 in CS3 for capture sharpening and now for some unknown reason when I apply the sharpening it doesn't show up when I open the image into PS and in the detail window it says sharpening for previews only. It didn't do that when I first started using CR 4.1. I'm on an Intel Mac. Anybody else have this happen and what's the solution?
Logged
francois
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 6819


« Reply #1 on: August 26, 2007, 01:03:41 PM »
ReplyReply

Quote
....it says sharpening for previews only....
Well, that's the source of your problem. If you choose "Sharpening for Previews Only", sharpening will only be applied in ACR - for previewing - but not to the final image.
« Last Edit: August 26, 2007, 01:04:25 PM by francois » Logged

Francois
Wolfman
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 175


« Reply #2 on: August 26, 2007, 01:05:49 PM »
ReplyReply

Quote
Well, that's the source of your problem. If you choose "Sharpening for Previews Only", sharpening will only be applied in ACR - for previewing - but not to the final image.
[a href=\"index.php?act=findpost&pid=135623\"][{POST_SNAPBACK}][/a]

I realize that, but I'm also not finding anything that allows me to change the previews only dialog.
Logged
francois
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 6819


« Reply #3 on: August 26, 2007, 01:13:03 PM »
ReplyReply

Quote
I realize that, but I'm also not finding anything that allows me to change the previews only dialog.
[a href=\"index.php?act=findpost&pid=135625\"][{POST_SNAPBACK}][/a]
Open a RAW file in ACR and choose Camera Raw Preferences (CMD + K). In the pref window go to Apply sharpening to:   and choose All images.
Logged

Francois
Wayne Fox
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2838



WWW
« Reply #4 on: August 26, 2007, 01:13:37 PM »
ReplyReply

Quote
I realize that, but I'm also not finding anything that allows me to change the previews only dialog.
[a href=\"index.php?act=findpost&pid=135625\"][{POST_SNAPBACK}][/a]

The setting is in the camera Raw Preferences dialog, which you can open from the Photoshop menu when Camera Raw is open.
Logged

Wolfman
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 175


« Reply #5 on: August 26, 2007, 01:19:35 PM »
ReplyReply

Thanks folks...... I overlooked that preference.... my bad.  Somehow that preference changed from sharpen all images to preview only.
Logged
francois
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 6819


« Reply #6 on: August 26, 2007, 01:21:59 PM »
ReplyReply

No problem, glad to see that your problem is solved.

 
« Last Edit: August 26, 2007, 01:22:16 PM by francois » Logged

Francois
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad