Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Bridge: No thumbnails for new Tiffs,PSD's  (Read 2225 times)
walter.sk
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1332


« on: February 12, 2008, 07:08:54 AM »
ReplyReply

I've been using CS3 on an XPPro machine since CS3 came out.  I've had and solved many problems, but this one has not changed since the first day:  After converting a file from RAW to Tiff or PSD and working on it in CS3, when I return to Bridge there is only a generic icon for the file.  No matter how long I wait, and whether the file is selected or not, no thumbnail or preview gets generated unless I purge the folder of its cache.

I use distributed sidecar files, and have done all of the usual tricks to cure this problem:  I have purged cache files, purged what was left of my original central cache, trashed and regenerated preference files in Bridge and CS3, repair-reinstalled CS3 and Bridge, done uninstall/reinstall of CS3 and Bridge, and even changed my video drivers.  I have tried hardware vs software acceleration.  Many problems along the way have been resolved, but nothing has helped with this one.
Logged
jjj
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 3539



WWW
« Reply #1 on: February 12, 2008, 07:21:13 AM »
ReplyReply

Are the files that are not displaying over 200M?
As I think that's the default setting for Bridge not to render a file.
Just adjust to taste in preferences if that is the problem.
Logged

Tradition is the Backbone of the Spineless.   Futt Futt Futt Photography
walter.sk
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1332


« Reply #2 on: February 12, 2008, 05:52:28 PM »
ReplyReply

Quote
Are the files that are not displaying over 200M?
[a href=\"index.php?act=findpost&pid=174189\"][{POST_SNAPBACK}][/a]
I have that option set to 400mb.  But this happens with all of my post conversion files, ranging from 8mb to stitched panos at 350mb.
Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad