Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Keywords in Bridge Xfer to Lightroom?  (Read 6044 times)
Farkled
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 97


« on: April 06, 2008, 08:31:25 AM »
ReplyReply

Will keywords entered in Adobe Bridge make into Lightroom were I to install it?
Logged
DavidB
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 241


WWW
« Reply #1 on: April 07, 2008, 08:00:32 AM »
ReplyReply

Yep.  If you have Bridge/ACR set to store the metadata in XMP sidecar files, Lightroom will pick those up when it imports the images.  That includes keywords.
Logged

Farkled
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 97


« Reply #2 on: April 07, 2008, 10:33:58 AM »
ReplyReply

Thank you.  I explicitly avoid XMP files so I guess the answer for me is no.
Logged
Lost_Navigator
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #3 on: May 06, 2008, 11:41:28 AM »
ReplyReply

Quote
Thank you.  I explicitly avoid XMP files so I guess the answer for me is no.
[a href=\"index.php?act=findpost&pid=187659\"][{POST_SNAPBACK}][/a]
Immediately after you import your fotos into LR, select them all and go to Metadata\Read Metadata from file - works for me
Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad