Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Web gallery question  (Read 2233 times)
Nigelfrommanchester
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 49



WWW
« on: June 04, 2008, 07:05:06 AM »
ReplyReply

I am using Lightroom's flash galleries within my site, and have been adding the copyright stamp to images. However, the stamp appears to be applied in the gallery and not on the image, so it is possible for internet users to copy the images without the stamp.

Is there an easy way of adding the copyright stamp to each image without producing a separate set and editing in Photoshop?

Many thanks,

Nigel

nigelatkinson.biz
Logged

Nigel Atkinson
nigelatkinson.biz
roine
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #1 on: June 04, 2008, 09:07:56 AM »
ReplyReply

Hello
Update the copyright field in Your metadata. This is done in the libary

Then check, add wathermark in WEB, uncheck use ID template.

LR takes the EXINFO fileld and imbed it into the picture.

Roine
Logged
DavidB
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 241


WWW
« Reply #2 on: June 04, 2008, 09:22:04 AM »
ReplyReply

Are you sure the copyright imprint isn't being applied to the images?  Which flash gallery are you using?  With the "Lightroom Flash Gallery", the copyright imprint IS applied to each generated JPEG (if you select the "Add Copyright Watermark" tickbox of course).
Logged

Nigelfrommanchester
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 49



WWW
« Reply #3 on: June 04, 2008, 05:06:18 PM »
ReplyReply

You're right - I'm worrying about nothing! I must have been looking at the wrong folder because the gallery images do all have it.

Many thanks,

Nigel
Logged

Nigel Atkinson
nigelatkinson.biz
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad