Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: moving from LR 1 to 2  (Read 1912 times)
adam z
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 130


« on: March 27, 2009, 12:01:32 AM »
ReplyReply

I have been using the original LR for a while, and am thinking about getting LR2, as I want to get a 5D MkII, plus the new features would be nice. Just wondering what happens to everything in the library?? If I do a backup before putting LR2 on should all of my past work be transferred into the library of LR2??

Hope you can help

thanks
Logged
Craddosk
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 38


« Reply #1 on: March 27, 2009, 12:24:36 AM »
ReplyReply

You should back up your library just to be safe, as anything can happen. However, migrating from LR1 to LR2 is quite simple and caused no problems for me. It transferred my entire library over without a glitch.
Logged
wolfnowl
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 5698



WWW
« Reply #2 on: March 27, 2009, 01:24:56 AM »
ReplyReply

Upgrading Lightroom really is simple.  Backups are always good, but as mentioned, you shouldn't have any problems.

Mike.
Logged

If your mind is attuned to beauty, you find beauty in everything.
~ Jean Cooke ~


My Flickr site / Random Thoughts and Other Meanderings at M&M's Musings
adam z
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 130


« Reply #3 on: March 28, 2009, 09:07:41 AM »
ReplyReply

Thanks, will do it soon then.
Logged
Tklimek
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 286


« Reply #4 on: March 28, 2009, 09:42:53 AM »
ReplyReply

Adam....

I think you'll be glad that you did.  The improvements from the 1.x releases to the current release are quite good; almost to the point where it's a bit of a different animal and I think you will be very pleased.

After the upgrade you should end up with faster and better tools.

LOL....and I do NOT work for Adobe!  ;-)

Cheers....

Todd in Chicago

Quote from: adam z
I have been using the original LR for a while, and am thinking about getting LR2, as I want to get a 5D MkII, plus the new features would be nice. Just wondering what happens to everything in the library?? If I do a backup before putting LR2 on should all of my past work be transferred into the library of LR2??

Hope you can help

thanks
Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad