Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: C1_5 Import images  (Read 2702 times)
Alex MacPherson
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 292



WWW
« on: November 30, 2009, 01:16:47 PM »
ReplyReply

Seriously WTF?!

I went to process some images today and have not been able to import them into C1.
I set up the session ...went through the import dialogue to get them images from one file
imported the selects. I went go to import them from another folder and THERE is no
FROM anymore in the import dialogue. It defaults to the first folder selected for everything!!
I shut down the program restarted. Tried a creating a new session. I rolled back from 5.01
to 5.0 ... everything. Same result everytime....

For all it's faults... at least Lightroom works
Logged

Alex MacPherson

Visit My Website
Alex MacPherson
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 292



WWW
« Reply #1 on: December 26, 2009, 07:08:58 PM »
ReplyReply

Quote from: Dolce Moda Photography
Seriously WTF?!

I went to process some images today and have not been able to import them into C1.
I set up the session ...went through the import dialogue to get them images from one file
imported the selects. I went go to import them from another folder and THERE is no
FROM anymore in the import dialogue. It defaults to the first folder selected for everything!!
I shut down the program restarted. Tried a creating a new session. I rolled back from 5.01
to 5.0 ... everything. Same result everytime....

Bump... so no one else has had this problem?
Logged

Alex MacPherson

Visit My Website
Doug Peterson
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2838


WWW
« Reply #2 on: December 26, 2009, 08:06:14 PM »
ReplyReply

Quote from: Dolce Moda Photography
Seriously WTF?!

I went to process some images today and have not been able to import them into C1.
I set up the session ...went through the import dialogue to get them images from one file
imported the selects. I went go to import them from another folder and THERE is no
FROM anymore in the import dialogue. It defaults to the first folder selected for everything!!
I shut down the program restarted. Tried a creating a new session. I rolled back from 5.01
to 5.0 ... everything. Same result everytime....

For all it's faults... at least Lightroom works

Small triangle in the upper right corner where you expect the "From to be" and select "show from"
Logged

DOUG PETERSON (dep@digitaltransitions.com), Digital Transitions
Dealer for Phase One, Mamiya Leaf, Arca-Swiss, Cambo, Profoto
Office: 877.367.8537
Cell: 740.707.2183
Phase One IQ250 FAQ
Alex MacPherson
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 292



WWW
« Reply #3 on: December 26, 2009, 08:10:16 PM »
ReplyReply

Quote from: dougpetersonci
Small triangle in the upper right corner where you expect the "From to be" and select "show from"

Doug.... thank you ever so much. I would have never found that otherwise.
Logged

Alex MacPherson

Visit My Website
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad