Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: whats going on with my monitor?  (Read 1452 times)
StuartRH
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


« on: December 19, 2009, 03:10:23 AM »
ReplyReply

I have a strange issue with my calibration?, the bit I am concerned about is the results on the input and output screen and the 'line' not going to the corner for the blacks.

Any advice to on what to do next and what has happened would be helpful.

I have attached a picture of the final calibration page.
« Last Edit: December 19, 2009, 03:14:00 AM by StuartRH » Logged
PeterAit
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1970



WWW
« Reply #1 on: December 19, 2009, 08:49:12 AM »
ReplyReply

Quote from: StuartRH
I have a strange issue with my calibration?, the bit I am concerned about is the results on the input and output screen and the 'line' not going to the corner for the blacks.

Any advice to on what to do next and what has happened would be helpful.

I have attached a picture of the final calibration page.

It looks like the calibration sensor is reading some light even when the monitor is supposedly displaying pure black. Did you make sure there is no ambient light that could be causing the problem?
Logged

Peter
"Photographic technique is a means to an end, never the end itself."
View my photos at http://www.peteraitken.com
StuartRH
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #2 on: December 19, 2009, 05:25:42 PM »
ReplyReply

I've tried with no ambient light, still no different...
Logged
Ethan_Hansen
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 114


WWW
« Reply #3 on: December 19, 2009, 06:09:17 PM »
ReplyReply

I have seen this behavior with i1-D2 pucks that were dying. Download and run the i1 diagnostics from X-Rite's site.
Logged

StuartRH
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #4 on: December 21, 2009, 05:39:12 PM »
ReplyReply

I have run the diagnostics and it works o.k.
Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad