Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: New QTR Tutorial - No visible images  (Read 3709 times)
Alan Goldhammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1674


WWW
« on: January 04, 2010, 11:11:28 AM »
ReplyReply

On the tutorial that was just posted today (using OTR to prepare digital negatives), none of the screen shots of images display on my computer.  I don't know if this is a glitch unique to my system or not.
Logged

Ben Rubinstein
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1733


« Reply #1 on: January 04, 2010, 11:37:37 AM »
ReplyReply

snap
Logged

NikoJorj
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1063


WWW
« Reply #2 on: January 04, 2010, 12:12:17 PM »
ReplyReply

Seems OK for me!
Logged

Nicolas from Grenoble
A small gallery
JohnBrew
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 753


WWW
« Reply #3 on: January 04, 2010, 01:01:09 PM »
ReplyReply

Quote from: Alan Goldhammer
On the tutorial that was just posted today (using OTR to prepare digital negatives), none of the screen shots of images display on my computer.  I don't know if this is a glitch unique to my system or not.

Yep, same problem here.
Logged

Tim Gray
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2002



WWW
« Reply #4 on: January 04, 2010, 01:19:58 PM »
ReplyReply

Yes, I'm not able to see the embedded images either in IE7, but Firefox is OK.  I've popped Michael a note - but based on his recent images he's operating remotely.
Logged
Alan Goldhammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1674


WWW
« Reply #5 on: January 04, 2010, 01:27:49 PM »
ReplyReply

Quote from: Tim Gray
Yes, I'm not able to see the embedded images either in IE7, but Firefox is OK.  I've popped Michael a note - but based on his recent images he's operating remotely.
Thanks, I'm on IE 8 so maybe it is a glitch related to IE.

Alan
Logged

vgogolak
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 337


WWW
« Reply #6 on: January 04, 2010, 02:03:24 PM »
ReplyReply

Yup.
No images on IE8
Images in Firefox
Logged
Eric Myrvaagnes
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 8081



WWW
« Reply #7 on: January 04, 2010, 04:09:50 PM »
ReplyReply

Images work just fine in all but one of my browsers: in order of preference ---

Opera yes

Firefox yes

Safari yes

Chrome yes

but: IE8 no way!

(Why, I wonder, are people still using IE when there are so many vastly superior browsers out there?)

Eric

Logged

-Eric Myrvaagnes

http://myrvaagnes.com  Visit my website. New images each season.
Alan Goldhammer
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1674


WWW
« Reply #8 on: January 04, 2010, 06:41:52 PM »
ReplyReply

Quote from: Eric Myrvaagnes
(Why, I wonder, are people still using IE when there are so many vastly superior browsers out there?)

Eric
Because I'm a Microsoft stockholder!
Logged

Eric Myrvaagnes
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 8081



WWW
« Reply #9 on: January 04, 2010, 11:50:40 PM »
ReplyReply

Quote from: Alan Goldhammer
Because I'm a Microsoft stockholder!
The only reasonable answer!
Logged

-Eric Myrvaagnes

http://myrvaagnes.com  Visit my website. New images each season.
Mark D Segal
Contributor
Sr. Member
*
Offline Offline

Posts: 6977


WWW
« Reply #10 on: January 06, 2010, 03:11:11 PM »
ReplyReply

I had that problem also using Internet Exploder, but I opened the page in Firefox and it was fine. I.E. is a very troubled browser in general - thank goodness there are viable alternatives.
Logged

Mark D Segal (formerly MarkDS)
Author: "Scanning Workflows with SilverFast 8....." http://www.luminous-landscape.com/reviews/film/scanning_workflows_with_silverfast_8.shtml
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad