Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Hasselblad Phocus 2.5 copy/paste presets  (Read 8502 times)
6x7
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 6


« on: February 04, 2011, 03:18:33 PM »
ReplyReply

does anyone know how I can copy/paste a complete image preset in Phocus ?
I can rename/save presets but only for a specific tool..
what I'd like to know is how I can copy/paste a (global) preset similar to that in C1 thank you.

peter
Logged
FlashDB
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 41


WWW
« Reply #1 on: February 06, 2011, 10:17:49 AM »
ReplyReply

does anyone know how I can copy/paste a complete image preset in Phocus ?
I can rename/save presets but only for a specific tool..
what I'd like to know is how I can copy/paste a (global) preset similar to that in C1 thank you.

peter

Hi Peter

I most of the time just use the Modify function to batch modify a set of images. Select the image which you want to use as basis and then select the group to which you wish to transfer your adjustments.
If I wish to save and use an adjustment for later with other images I use the Adjustment Browser in the Phocus tools to transfer my embedded adjustment as a global adjustment (User).
This is how I do it: a. save your adjustment for the image b. Go to Adjustment Browser c. click the Embedded tab d. Locate the latest saved adjustment, which you just saved e. right click the adjustment and chose Copy to User f. Type a name for your global adjustment

/David
Logged
Ette
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #2 on: June 22, 2011, 06:06:09 PM »
ReplyReply

In Phocus go to the Adjustments Browser and click on the gear icon and import.

Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad