Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Very strange thumbnails in Bridge  (Read 710 times)
bjanes
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2825



« on: March 24, 2011, 09:07:42 PM »
ReplyReply

Recently I have noted a very strange display of thumbnails of NEFs, JPEGs, TIFFs and other files in Adobe Bridge 4.0.4.2. The thumbnails have a very strange yellow appearance, which briefly disappears when the cache is purged, but quickly reappears as the cache is rebuilt. Opening a NEF in ACR shows the same phenomenon in the ACR preview window, but the picture appears normal in Photoshop. I am running Win7 64 bit with a GeForce GTX 260.

This problem is shown below in a screen capture. Any ideas on the solution?

Regards,

Bill
Logged
PierreVandevenne
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 510


WWW
« Reply #1 on: March 25, 2011, 04:31:38 AM »
ReplyReply

Have you tried the different options in

Preferences/Specify thumbnail quality

to check if the problem is limited to a specific mode or generic?
Logged
bjanes
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2825



« Reply #2 on: March 25, 2011, 10:08:54 AM »
ReplyReply

Have you tried the different options in

Preferences/Specify thumbnail quality

to check if the problem is limited to a specific mode or generic?


Pierre,

Yes, I tried always high quality thumbnails, high quality on demand, and 100% previews. The problem persists. Flushing the cache normalized the thumbnails, but as the cache is rebuilt the problem recurs

If nothing else works, I may deactivate CS5 and reinstall, but that is a bit of a bother.

Thanks,

Bill
Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad