Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Assertion Failed Error  (Read 2106 times)
SamGrant
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


« on: September 06, 2011, 02:35:39 PM »
ReplyReply

Hey guys,

I'm new to the forums but I have a question about a problem that keeps happening at work (fashion set).
We are running C1 6.1.1 64bit Build 46651 on Mac OS X 10.6.8.

Below is a picture of the error message.

http://img819.imageshack.us/img819/5690/screenshot20110803at104.png

Once that pops up, C1 freezes and whatever images coming in from the camera get stuck in the camera and are lost.
Logged
Doug Peterson
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2866


WWW
« Reply #1 on: September 06, 2011, 07:04:56 PM »
ReplyReply

Does it happen on the current version of Capture One?

Too bad you or your boss don't follow our blog or they could have avoided this altogether (more than likely at least)...

http://www.captureintegration.com/2011/07/05/10-6-8-and-dslr-tethering/

Doug Peterson (e-mail Me)
__________________

Head of Technical Services, Capture Integration
Phase One Partner of the Year
Leaf, Leica, Cambo, Arca Swiss, Canon, Apple, Profoto, Broncolor, Eizo & More

National: 877.217.9870  |  Cell: 740.707.2183
Newsletter | RSS Feed
Buy Capture One 6 at 10% off

Masters Series Workshop:
New England Landscape - Fall Color (Oct 5-8)
Logged

DOUG PETERSON (dep@digitaltransitions.com), Digital Transitions
Dealer for Phase One, Mamiya Leaf, Arca-Swiss, Cambo, Profoto
Office: 877.367.8537
Cell: 740.707.2183
Phase One IQ250 FAQ
SamGrant
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #2 on: September 07, 2011, 08:37:55 AM »
ReplyReply

Doug,

Thank you for the reply. I will try to get it updated and see what happens.
And I'll also begin to frequent the forums more often!

Cheers

Sam
Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad