Ad
Ad
Ad
Pages: « 1 [2]   Bottom of Page
Print
Author Topic: LR4 crashing  (Read 4740 times)
Glenn NK
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 308


« Reply #20 on: December 09, 2012, 01:02:32 AM »
ReplyReply

I'm running an ASUS MOBO with an Intel i7 @ 3.5 GHz, 16 GB RAM, Win 7 64 bit, and LR4.2

Not one crash or misstep.  Occasionally when I use multiple Adjustment Brushes, it slows down, but I think I've overloaded the CPU on those occasions.

A longshot:  Several years ago on a music forum for EMU products, there were consistent crashes with some MOBOs, while some MOBOs  were rock solid.  I was a fortunate one.
Logged

Economics:  the study of achieving infinite growth with finite resources
kaelaria
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2228



WWW
« Reply #21 on: December 09, 2012, 01:15:07 AM »
ReplyReply

I know mine has nothing to do with hardware. I've never had a problem until I updated to 4.2
Logged

Glenn NK
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 308


« Reply #22 on: December 09, 2012, 10:10:49 PM »
ReplyReply

I know mine has nothing to do with hardware. I've never had a problem until I updated to 4.2

Was 4.0 a problem?
Logged

Economics:  the study of achieving infinite growth with finite resources
kaelaria
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2228



WWW
« Reply #23 on: December 09, 2012, 11:14:07 PM »
ReplyReply

Nope - I have never ever had a crash until now.  And mine is only doing it when starting - completely random as far as I can tell.
Logged

Pages: « 1 [2]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad