Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Mouse Pointer Strange Behaivor  (Read 2172 times)
HDProman
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 26


« on: March 18, 2012, 01:55:47 AM »
ReplyReply

Anyone experiencing this strange behavior with your mouse pointer while using Lightroom 4?

My mouse pointer appears as the standard white arrowhead. When in the center preview area if I move the pointer to the left or right panel the pointer changes into a double headed black arrowhead pointer outlined in black and if I pause on the border between the panels and I can then drag the panel border to change the panels size. If I move across this border to quickly the pointer changes as it crosses the border and does not change back to the normal white pointing arrowhead when in the side panels but keeps the double headed arrowhead.

Not a major problem but not normal behavior, or is it. What happens when you drag quickly across the panel borders, does this happen with you?
Logged
John R Smith
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1357


Still crazy, after all these years


« Reply #1 on: March 18, 2012, 03:54:59 AM »
ReplyReply

Mine has always done this (Win 7, 64-bit). LR2, LR3, now LR4, just the same.

I've kind of got used to it.

John
Logged

Hasselblad 500 C/M, SWC and CFV-39 DB
and a case full of (very old) lenses and other bits
HDProman
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 26


« Reply #2 on: March 18, 2012, 08:35:42 AM »
ReplyReply

A minor issue but I do hope Adobe can fix it.
http://feedback.photoshop.com/photoshop_family/topics/lightroom_4_library_module_keyword_list_cursor_problem
Thanks for your reply.
Logged
John Cothron
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 170



WWW
« Reply #3 on: March 19, 2012, 01:17:14 PM »
ReplyReply

I've noticed this as well.  In my case, it definitely started with Lr4.  It doesn't seem to change the functionality but it is a little disconcerting. 
Logged

HDProman
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 26


« Reply #4 on: November 13, 2012, 12:15:23 PM »
ReplyReply

Problem still exist and I have no updated information from Adobe. Is this something only a few members are experiencing or is this a common issue? Does anyone know of a fix?
Logged
Simon Garrett
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 365


« Reply #5 on: November 13, 2012, 04:32:09 PM »
ReplyReply

It happens with me - started with LR4.0 and still there with LR3 RC.  A bit annoying. 
Logged
W.T. Jones
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 121



WWW
« Reply #6 on: November 13, 2012, 05:52:49 PM »
ReplyReply

Same here, started with LR4. everything seems to work so I have not worried about it much.
Logged

Warren
Akro
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


WWW
« Reply #7 on: November 13, 2012, 07:03:39 PM »
ReplyReply

Mine does the same thing.  Not really a problem.
Logged

RobinFaichney
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 47


« Reply #8 on: November 14, 2012, 12:52:09 AM »
ReplyReply

I have this all the time, but don't remember seeing it in LR -- exactly where I run into it is not relevant here. What's happening internally is that an "event" is being lost: the pointer's entry into the area where it should become a double-headed arrow is noticed, but its exit from that area is not. As such, the problem is likely to be the responsibility of the windowing system, whether that's Windows or Mac OS X, though both the hardware performance and the other demands being made on it at the time are also relevant. I wouldn't hold your breath while waiting for a fix.
Logged
elied
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 261


« Reply #9 on: November 14, 2012, 09:51:25 AM »
ReplyReply

Quote
My mouse pointer appears as the standard white arrowhead. When in the center preview area ....

It does? When in the image area mine is a little magnifying glass with a + in the middle and a hand when zoomed in. Always has.
Logged

Roll over Ed Weston,
Tell Ansel Adams the news
MBehrens
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 156


« Reply #10 on: November 14, 2012, 04:53:17 PM »
ReplyReply

Mine does this sporadically and it depends upon how fast I move my mouse pointer over the edge of the side panels. At the edges of the side panels the mouse is supposed to change to the left-right pointer to indicate the dragging of the edge to resize the panel. Doesn't seem to always change back to the normal pointer when crossing the edge at certain speeds.

Might help to make sure graphics drivers are up to date, etc.
Logged
Mac Mahon
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 100


« Reply #11 on: November 17, 2012, 01:02:39 PM »
ReplyReply

It does? When in the image area mine is a little magnifying glass with a + in the middle and a hand when zoomed in. Always has.
Mine too!

Tim
Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad