Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: P65+/H2 not showing up in camera control pane when tethered,but able 2 rem. fire  (Read 2716 times)
DanielStone
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 582


« on: September 27, 2012, 10:17:53 PM »
ReplyReply

So I was helping a friend out today with downloading C1 to his computer, so he can tether his P65+/H2 to his laptop. Well the back connects, but it doesn't show up in the camera control window. I set him up with 6.4.2, since that version many users have reputed to be the latest, but most stable version for tethering with a P65+.

Any ideas? Also, we can't seem to get the WB to change, when the back is tethered to the MBP or his iMac 27”, the files are importing under a ”C1”(that's what the back displays near the WB button), almost as if shooting under a tungsten WB.

Setting grey balance manually works, but its a drag, since it'd be nice to plug-n-play. And almost all of his shooting involves flash.

Help would be appreciated, he's got a shoot tomorrow I'm assisting/pseudo teching on, but I'm new to this stuff too. I'm just a little more ” technical” than he is Wink

TIA,

Dan
Logged
Doug Peterson
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2894


WWW
« Reply #1 on: September 28, 2012, 11:00:59 AM »
ReplyReply

Camera Control is supported for all Phase One bodies, most Mamiya bodies, and most Canon and Nikon bodies.

It is not supported for Hassy H bodies. You will have to adjust shutter speed and aperture from the camera.
Logged

DOUG PETERSON (dep@digitaltransitions.com), Digital Transitions
Dealer for Phase One, Mamiya Leaf, Arca-Swiss, Cambo, Profoto
Office: 877.367.8537
Cell: 740.707.2183
Phase One IQ250 FAQ
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad