Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Z3100 printing problem  (Read 731 times)
petermarrek
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 212



« on: October 29, 2012, 03:50:01 PM »
ReplyReply

Made a few canvas prints yesetrday using CS4, all printed OK, then changed the size of one print. Went to page-set-up and made the changes, pushed Print and a dialog come up, it said cannot print, must add a printer first. I had just made 5 prints, what is happening? Peter
Logged
John.Murray
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 893



WWW
« Reply #1 on: October 29, 2012, 06:27:15 PM »
ReplyReply

What O/S?  If windows, make sure your print spooler is running, otherwise all printers will dissapear.....
Logged

petermarrek
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 212



« Reply #2 on: October 29, 2012, 06:45:25 PM »
ReplyReply

I'm running on a mac, 10.6.8
Logged
petermarrek
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 212



« Reply #3 on: October 29, 2012, 07:58:28 PM »
ReplyReply

The really strange thing is that it really happens only with one image. Peter
Logged
kaelaria
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2227



WWW
« Reply #4 on: October 29, 2012, 10:47:53 PM »
ReplyReply

It's been happening to me for quite some time, it's a driver issue as far as I know.  The last update it started happening for me.  Anytime I have to cancel out or start the print process and don't complete - I have to restart PS and reopen the file.  Luckily 99% of my printing is one file at a time so not a big deal.  I caulk it up to the horrible HP support.
Logged

petermarrek
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 212



« Reply #5 on: November 18, 2012, 09:52:31 AM »
ReplyReply

Tracked the problem to a defective USB cable, replaced it and the problem went away. HP support was great, spent 2 hourswith me to help. Wish that there was a simple way to test cables. Peter
Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad