Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Swopping Epson 3800 between Vista 64 bit and Win 7 64 bit  (Read 808 times)
NigelC
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 515


« on: December 19, 2012, 05:20:57 AM »
ReplyReply

Epson 3800 operates as standalone with USB connection to Vista 64 desktop. Tried to print via Win 7 64 laptop with 3800 driver loaded and set to default printer (also USB connection) and wouldn't print. Initially indicated printer status ready and got documents in queue but refused to print. (Actually it printed something that was in the queue on another printer - no idea how) Then wouldn't spool up any files and got yellow error message next to printer symbol in devices and printers. I thought these things were plug and play? I'm not trying to create a network, just switch leads so that I can print from 2 machines.This is a bit worrying because Win 7 laptop will soon be my default machine. Is there an issue between 3800 and Win 7 64
Logged
Pete_G
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 233


WWW
« Reply #1 on: December 19, 2012, 06:29:54 AM »
ReplyReply

Not at all. I have printed to a 3800 from a Thinkpad laptop and an HP workstation, both Win 7 64 bit, with no problems at all. All I can suggest in your case is to download the driver again, checking that it is indeed the correct one, uninstall the old one and replace with the new one. Maybe a general google of the problem will throw some light on it, usually does for me.
Logged

___________________
http://www.petergoddard.org
Atlex.com
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 174


« Reply #2 on: December 21, 2012, 10:48:22 AM »
ReplyReply

That would be my guess as well.
Download the drivers here:
http://www.epson.com/cgi-bin/Store/support/supDetail.jsp?BV_UseBVCookie=yes&oid=79928&infoType=Downloads

sales@atlex.com
Logged
Rhossydd
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1914


WWW
« Reply #3 on: December 21, 2012, 11:31:22 AM »
ReplyReply

Is there an issue between 3800 and Win 7 64
No, works fine here.
Although Epson UK's web site didn't offer any drivers last time I tried, some fault at their end they say.
Logged
AbbieHue
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1



« Reply #4 on: December 29, 2012, 05:08:47 AM »
ReplyReply

There are certain steps which are to be followed when you upgrade the drivers of your printer.I also had similar problem and at that time the technician told me that I didn't followed the steps correctly which caused me the problem. The edition an the connection type must be correct.I would suggest you to check them once.

Read it in details from this link designjet ink.
Logged
elolaugesen
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 187


« Reply #5 on: December 29, 2012, 04:40:12 PM »
ReplyReply

This is the euro 3800 drivers site works.

the first one is the specific site for the 3800 (mac osx-)

http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=en-GB&data=90NVirE+OTpZIihkjNjKtU002Ff5yAmE6ySHvL2CRLrRpeIU003D&tc=6

this second link is for all the printers and osx and windows    just tested and it works...   (for me)

http://esupport.epson-europe.com/


Cheers elo
« Last Edit: December 30, 2012, 06:18:04 AM by elolaugesen » Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad