Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Bizarre HP Z3100 problem! Help!  (Read 757 times)
jrdigiart
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 22


WWW
« on: January 12, 2013, 08:58:41 AM »
ReplyReply

Here's one for the books!  I've been printing fine and now, all of a sudden, I print a test strip and it looks great, but when I printout the full size print, it comes out faded!  I'm totally baffled!  I've repeated this at least 3 times, same settings with the same results.  I've rebooted and reset... I'm at the end of my rope!  Any ideas?  Thanks!

JR
Logged
Justan
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1882


WWW
« Reply #1 on: January 12, 2013, 09:35:48 AM »
ReplyReply

The first test is to see if the problem is due to the source image or something else. Try printing from a different source image and see if the problem duplicates.
Logged

Ernst Dinkla
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2888


« Reply #2 on: January 12, 2013, 12:02:05 PM »
ReplyReply

Wrong side of the paper?
Happens sometimes.

Ernst, op de lei getypt.
Logged
kaelaria
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 2228



WWW
« Reply #3 on: January 12, 2013, 08:52:55 PM »
ReplyReply

Tried a full reboot of the printer?
Logged

jrdigiart
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 22


WWW
« Reply #4 on: January 13, 2013, 11:43:19 AM »
ReplyReply

Thanks for your replies!  I'm in the midst of a personal problem at the moment and will try your suggestions this evening... btw, it's a roll and only goes in one way... but thanks just the same!

JR
Logged
jrdigiart
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 22


WWW
« Reply #5 on: January 14, 2013, 12:18:26 AM »
ReplyReply

Unfortunately, none of your suggestions have produced any change, but it prompted me to look closer at my settings. I noticed in the Photoshop (CS6) print dialog box, under "Paper/Quality", the "Paper Type" says "Any", and scrolling down, the Custom Paper list is empty (although the "Loaded Paper" is correct), which is odd. Then I remembered I had updated my Macs OS last week from 10.8.1 to 10.8.2... the only "change" since I printed last... w/o any problems!

As soon as I re-install the old print drivers, I'll let you know if that's the problem.  As always, this forum is a great resource! The willingness of it's members sharing their vast knowledge and experience is greatly appreciated... thanks again for all of your help!

JR
Logged
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad