Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Lightroom 4.4 not loading  (Read 1125 times)
brianrybolt
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 198


WWW
« on: March 01, 2013, 06:33:29 AM »
ReplyReply

I have downloaded LR Beta 4.4 and have not been able to install in on my iMac (10.7.5).  I've tried this twice but to no avail.  I can't get past the Installer.  "Continue" is gray'de out.  Anyone else have this problem and if so, what have you done about it to get it to load.
Thanks,
Brian
Logged
W.T. Jones
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 116



WWW
« Reply #1 on: March 01, 2013, 08:44:14 PM »
ReplyReply

Nope loaded right up on my Macbook pro
Logged

Warren
francois
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 6730


« Reply #2 on: March 04, 2013, 02:48:51 AM »
ReplyReply

No problem here. Have you tried to repair permission or to install it from another admin account?
Logged

Francois
StuartOnline
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 283


WWW
« Reply #3 on: March 04, 2013, 07:48:11 AM »
ReplyReply

I am running on with Version OS X 10.8.2 on a MacBook Pro Retina 15" and had no problems updating to Lightroom 4.4RC from LR 4.3.
Logged
brianrybolt
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 198


WWW
« Reply #4 on: March 04, 2013, 08:54:41 AM »
ReplyReply

Thank you Francois & others. 
I did run a Repair Permissions and it loaded fine.

EXCELLENT!

Brian
Logged
francois
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 6730


« Reply #5 on: March 04, 2013, 08:56:21 AM »
ReplyReply

Thank you Francois & others. 
I did run a Repair Permissions and it loaded fine.

EXCELLENT!

Brian

Glad to hear that your problem is solved!
Logged

Francois
Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad