Ad
Ad
Ad
Pages: [1] 2 3 »   Bottom of Page
Print
Author Topic: Any OS X Mavericks issues crop up yet.  (Read 9774 times)
Ellis Vener
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1728



WWW
« on: October 22, 2013, 10:06:06 PM »
ReplyReply

And 3rd party software, color management  or printer incompatibilites show up so far?
Logged

Ellis Vener
http://www.ellisvener.com
Creating photographs for advertising, corporate and industrial clients since 1984.
jonathanlung
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 70


« Reply #1 on: October 22, 2013, 11:39:32 PM »
ReplyReply

Hi Ellis,

I clicked "install" because I was excited about proper multi-monitor full screen support and then realized I'd likely run into compatibility problems. I've run all my commonly used third-part software at least once (Spyder4Pro software is fine). The only two "compatibility" issues I've had are with the Android emulator (parts of the emulated screen is upside-down -- possibly some display driver problems) and Mail.app (it's crashed on me a few times). CS6 is, surprisingly, fine.

I upgraded two point-steps (10.7 to 10.9) on a MacBook Air and three point steps (10.6 to 10.9) on a MacMini (not fully tested). Took 25 minutes on the Air and didn't time the MacMini.

I'll keep you posted if I run into any problems. I haven't tried working with any big files, but I haven't really noticed much of a performance or battery-life difference.
« Last Edit: October 22, 2013, 11:41:17 PM by jonathanlung » Logged
Josh-H
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1905



WWW
« Reply #2 on: October 23, 2013, 02:32:50 AM »
ReplyReply

I am particularly interested to hear if anyone is now running Mavericks and has tested Spectraview II?
Logged

Rajan Parrikar
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 777



WWW
« Reply #3 on: October 23, 2013, 09:39:45 AM »
ReplyReply

I am particularly interested to hear if anyone is now running Mavericks and has tested Spectraview II?

I ran Spectraview II with Mavericks to calibrate my NEC 27" this morning and it ran just fine.
Logged

tcphoto
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 42


WWW
« Reply #4 on: October 23, 2013, 12:04:19 PM »
ReplyReply

I remember how Mountain Lion killed EOS Utility and the ability to shoot tethered to my 1DsIII. I'd like to hear if anyone has updated to Maverick's and how their connection is or is not working. I have a big week next week and I don't want to shoot myself in the foot.
Logged

MrSmith
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 815



WWW
« Reply #5 on: October 23, 2013, 02:20:08 PM »
ReplyReply

evidently Eizo colour navigator doesn't work in mavericks and will not be supported until january 2014. its showing in my dock but i havent plugged my MBP into my Eizo yet.
stupidly i upgraded but this was one thing i didn't check  Huh
Logged
Czornyj
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1371



WWW
« Reply #6 on: October 23, 2013, 02:34:14 PM »
ReplyReply

X-Rite i1Profiler stopped working with my i1Pro2  Angry
Logged

Czornyj
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1371



WWW
« Reply #7 on: October 23, 2013, 02:39:53 PM »
ReplyReply

Problem solved - there's new XRD for Maverics, and after installation everything went back to normal Smiley
http://www.xrite.com/product_overview.aspx?ID=1509&Action=support&SoftwareID=1338
« Last Edit: October 23, 2013, 02:41:33 PM by Czornyj » Logged

digitaldog
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 8625



WWW
« Reply #8 on: October 23, 2013, 02:45:30 PM »
ReplyReply

Problem solved - there's new XRD for Maverics, and after installation everything went back to normal Smiley
http://www.xrite.com/product_overview.aspx?ID=1509&Action=support&SoftwareID=1338
My iSis ran fine, odd. Not sure if I want to upgrade or not.
Logged

Andrew Rodney
Author “Color Management for Photographers”
http://digitaldog.net/
Czornyj
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1371



WWW
« Reply #9 on: October 23, 2013, 02:56:02 PM »
ReplyReply

My iSis ran fine, odd. Not sure if I want to upgrade or not.

Actually my i1Pro2 also ran fine with other applications, but didn't act as dongle - so i1Profiler was running in demo mode only.
Logged

Chairman Bill
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1439


« Reply #10 on: October 23, 2013, 02:57:13 PM »
ReplyReply

The only problem I've found so far is with Safari - gestures on my Magic Mouse aren't working
Logged
Ellis Vener
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1728



WWW
« Reply #11 on: October 23, 2013, 10:21:05 PM »
ReplyReply

1st problem after installing Mavericks.

I opened my Lightroom 5 catalog and every thing looked fine, I then closed Lr5.2 and got this double message as it tried to back up (see attached).
Tried to reopen the Catalog and got the dreaded Corrupt message. Tried to repair the catalog  but that was a no go as well. Now trying a  second rebuild.

I am not sure if this is a Lightroom 5 or a Lightroom 5 in Mavericks problem.

Now trying third rebuild.



« Last Edit: October 23, 2013, 10:24:53 PM by Ellis Vener » Logged

Ellis Vener
http://www.ellisvener.com
Creating photographs for advertising, corporate and industrial clients since 1984.
DennisWilliams
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 43


« Reply #12 on: October 24, 2013, 12:08:16 AM »
ReplyReply

Epson Scan (V600 Photo) is DOA with Mavericks. It has worked perfectly with both Lion and Mtn Lion. I am concluding  Epson  skipped the Developers' Conference last summer and Mavericks  is  a huge surprise based on my phone calls to Epson this AM.


Update As of 11.20.13 :  Epson has  a new two part Epson Scan Utility compatible with OS 10.9 available for download. 
« Last Edit: November 21, 2013, 12:36:16 AM by DennisWilliams » Logged
Chairman Bill
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1439


« Reply #13 on: October 24, 2013, 12:13:25 AM »
ReplyReply

The only problem I've found so far is with Safari - gestures on my Magic Mouse aren't working

Now sorted - I had to go into the Magic Mouse preferences & switch gestures on. Simple, but annoying 'cos nothing suggested this wouldn't be on by default
Logged
Josh-H
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1905



WWW
« Reply #14 on: October 24, 2013, 12:29:10 AM »
ReplyReply

Anyone tried a Waccom with Mavericks yet?
Logged

Czornyj
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1371



WWW
« Reply #15 on: October 24, 2013, 01:44:20 AM »
ReplyReply

Anyone tried a Waccom with Mavericks yet?

My Intuos 5 Touch works just fine on a cable, but wireless connection doesn't work (it states that No Tablets Were Found).
« Last Edit: October 24, 2013, 02:37:09 AM by Czornyj » Logged

sanvandur
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 65


WWW
« Reply #16 on: October 24, 2013, 08:22:38 AM »
ReplyReply

Any issues with Capture One 7?
Logged

WillH
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 138


WWW
« Reply #17 on: October 24, 2013, 10:45:21 AM »
ReplyReply

The latest version 1.1.16 of SpectraView II must be used on Mavericks. Earlier versions will crash due to a conflict with some of the color sensor libraries and some of the architecture changes in OS 10.9. Support for the Datacolor Sypder devices is disabled in SpectraView II 1.1.16 only on Mavericks, and this will be re-enabled in an upcoming update to address this issue.
Logged

Will Hollingworth
Senior Manager, Product Development
NEC Display Solutions of America, Inc.
Ellis Vener
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1728



WWW
« Reply #18 on: October 24, 2013, 09:53:57 PM »
ReplyReply

My Lightroom in Mavericks issue seems to have been a case of user error.
Logged

Ellis Vener
http://www.ellisvener.com
Creating photographs for advertising, corporate and industrial clients since 1984.
xocet
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 26


« Reply #19 on: October 25, 2013, 03:41:20 PM »
ReplyReply

I see the Epson site says Mavericks compatible scanner software will be coming soon.  It's the only thing I've found so far that doesn't work compared to ML.
Logged
Pages: [1] 2 3 »   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad