Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Aperture 3 database error-wont relaunch-Need Help  (Read 1105 times)
Josef Isayo
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 120


« on: January 10, 2014, 09:50:48 PM »
ReplyReply

I'm running late finishing a job and the electricity went out twice in a 15 minute period. The result was the following (picture) attached.
I'm using a Mac Pro running Mountain Lion.

Thanks!
Logged

BrianWJH
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 166


« Reply #1 on: January 10, 2014, 10:10:02 PM »
ReplyReply

Well in general when you have power failures/brown-outs while actively using a database it can result in the database becoming corrupt.

Not knowing Aperture, I'd look for a DB rebuild or 'fix' function in the software, if there is one, otherwise you could restore from a recent backup.

Brian.
Logged
Josef Isayo
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 120


« Reply #2 on: January 10, 2014, 10:12:36 PM »
ReplyReply

I rebuilt the database with an Aperture tutorial on Apple's website. Thanks for helping out.
Logged

Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad