Ad
Ad
Ad
Pages: [1]   Bottom of Page
Print
Author Topic: Delay on second monitor  (Read 450 times)
alifatemi
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 173



WWW
« on: March 19, 2014, 02:34:57 PM »
ReplyReply

I have my Eizo connected as a second monitor to my MBPr. when I enlarge the photo from iq280 to %100, on mac, it renders the image immediately and in less than a second I have a sharp image on its display but on second monitor, Eizo, connected via display port(thunderbolt), I have to wait for about 15 second sometimes even more, to get sharp image. It is the same on My windows desktop tower with 12 core CPU and workstation-grade Nvidia graphic card and sometimes picture  never become sharp unless I shift it to B&W then to color again and then just after this trick, pictures become sharp and rendered. and the problem is always on second monitor. why?
Logged

Ali
Farmer
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1631


WWW
« Reply #1 on: March 19, 2014, 03:37:55 PM »
ReplyReply

Which software?  Sounds like the software is prioritising the main monitor output.
Logged

alifatemi
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 173



WWW
« Reply #2 on: March 19, 2014, 04:47:46 PM »
ReplyReply

lightroom5
Logged

Ali
Farmer
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 1631


WWW
« Reply #3 on: March 19, 2014, 05:10:48 PM »
ReplyReply

Yep, this will be performance settings relating to the second monitor.  There are some LR gurus around here who will be able to go in to some detail for you.
Logged

Pages: [1]   Top of Page
Print
Jump to:  

Ad
Ad
Ad